Training op maat

 
U bepaalt de inhoud
 
Type:
Training
Soort:
Theorie / practicum
 

Karakteristiek van de training

Deze training heeft geen vast onderwerp daar het een custom training betreft. U bepaald de inhoud en de leerdoelen van de training omdat u, als geen ander, de specifieke trainingsbehoefte bij u zelf en bij uw personeel bemerkt. Om invulling te geven aan deze behoefte zou u of uw personeel meerdere delen van de verschillende standaard trainingen moeten volgen. Mogelijk past deze tijdsinvestering in kennis niet in uw planning en bedrijfsvoering. Als dit het geval is dan biedt wellicht de aanvraag van een custom training dan een passende en efficiënte oplossing.

Door een zorgvuldige analyse van de trainingsbehoefte gedurende de intake/voorbereidingsfase van de training, zijn we in staat om een klantspecifieke training samen te stellen welke uitsluitend de onderwerpen van de trainingsbehoefte beslaat. Deze trainingsvorm kenmerkt zich door een intensief en klantgericht leertraject. Deze training kan verzorgd worden in ons eigen trainingscentrum of bij u op locatie.

Wilt u meer informatie over de 'Training op maat'? Neem dan contact op met Remco Onder de Linden, onze coördinator Kennis & Opleidingen, op 078 615 00 00 of stuur een email met uw vraag.

 

Data

Er is nog geen planning bekend.

Programma

Er is nog geen programma bekend.

 
Bezig met laden...
Trainingslocatie: Alklima B.V. Van Hennaertweg 29
Alblasserdam
T: +31 (0)78 615 00 00 Toon route hier naartoe
Route berekenen Bereken de route naar Van Hennaertweg 29, Alblasserdam.

Berekenen Annuleren